Ötlet Pláza-kreatív ötletek A-Z

 

Cseppet sem mellékes helyiség!

2017.01.30 / hétfő / Gerda, Martina

Jó esetben otthonunknak nem ebben a helyiségében időzünk a legtöbbet de véleményem és tapasztalataim szerint egy kissé hajlamosak vagyunk arra, hogy eme helyiség berendezésével ne is foglalkozzunk.

Nem állítom, hogy úgy kell kinéznie, mint mondjuk egy nappalinak de egyediséget, melegséget, otthonosságot nyugodtan csempészhetnénk ide is.

Összegyűjtöttem néhány képet arról, hogy ki hogyan viszonyul a mellékhelyiséghez. Ha valamelyik elnyeri tetszésed vagy esetleg ötletet ad: valósítsd meg!!

Néhányhoz csak egy-két apróságra vagy kisebb munkára van szükség de akad olyan is,amely nagyobb beruházást, több munkát igényel.

Íme hát az én ötletadó összeállításom Nektek:

 

Képeket a falra.

Tegyél néhány vagy sok-sok képet a falra. Ezeken a képeken látszik, hogy kinek milyen irányzat, stílus tetszik. Fontoswink a neked tetsző képek kiválasztása, főleg ha szem előtt vannak, hiszen itt kedvedre gyönyörködhetsz bennük smiley.

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Manapság már nagyon szép és extra mintázatú tapéták közül válogathatunk. Mivel nem nagy helyiségről beszélünk nem kell sok tapéta, így akár egy kicsit drágábbra,egyedibbre is beruházhatunk.

Link

 

Link

 

Link

 

Persze megkérhetjük ismerőseinket is, hogy ha van maradék tapétájuk ne dobják ki, adják nekünk. Bevallom, nekem nagyon tetszik ez a színes, üdítő  megoldás.

Link

 

 Újrahasznosítás és szórakozás együtt. Bár lehet jobb ha idegen nyelvű újságot használunk, mert nap mint nap ugyanazt olvasni egy kicsit unalmas lehet, de a megoldás akkor is szuper.yes

Link

 

Néhány mintás csempe, színes újságlapok és képeslapok. Igazán nem ingerszegény környezet. Így talán még az is elérhető lenne, hogy családunk egyes tagjai ne mobillal menjenek a Wc-recheeky.

 

Link

 

Egy ötletes és gyönyörű poszter. Szíve szerint az ember meg se állna a móló végéig...heart.

Link

 

Sötétre festett fal és kréta. Lehet üzenni, rajzolgatni vagy éppen hirtelen támadt nagy ötleteket lejegyezni mielőtt lehúznánk őket a wc-nwink.

Link

 

Kevés kiegészítővel is nagyot változtathatunk. A képek önmagukért beszélnek.

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Link

 

Szekrényből sohasem elég. Biztos vagyok benne, hogy egykettőre dugig tudná pakolni őket bárki.

Link

 

Különböző minták felfestésével mindig egyedit hozhatunk létre.

Link

 

Link

 

Na, ez az a kategória, amely már nagyobb beruházást igényel. A modern stílus kedvelőinek tuti ötlet.

Link

 

Nekem ez a nagy kedvencem. Ha már egyszer a wc bekényszerül a fürdőszobába, akkor már legalább legyen extra különleges. Ez a kinti wc stílus 100%-ig elnyerte a tetszésem.yesyesyes.

Link

 

 

Ha tetszett amit láttál várjuk üzeneted smiley.

Likeolj, oszd meg másokkal, kövess minket yes.

Ha kérdésed van válaszolunk!

Tartalom képekben:

 

Látogasd meg facebook oldalunk is, írj nekünk yes: