Ötlet Pláza-kreatív ötletek A-Z

 

Modellvasút pálya a pincében!

 

Szerintem sokan azért nem vágnak bele terepasztal építésébe, mert az a városi legenda járja, hogy nagyon drága hobby. Ebben természetesen van némi igazság is, de nagy csomó dolgot el lehet házilag készíteni, amitől egyedibb lesz az asztal, élmény megvalósítani, és mellékhatásként a pénztárcánkat is kíméljük.

 

Nyílván (vagy mégsem?) mozdonyt kénytelenek vagyunk venni, vagy a síneket, vagonokat, de ezen az oldalon szeretnénk megosztani olyan kiegészítőket, környezet építési ötleteket, amikkel ki lehet váltani gyári, néha indokolatlanul horror árú termékeket. Nem kell hozzá más, csak egy kis kreativitás, némi kézügyesség egy kis szabadidő, és máris készülhet a hivatalosan a gyereknek, valójában saját magunknak épített terepasztal.

Az első és legfontosabb: minden pici, általában műanyag kütyükét, amit eddig észre sem vettünk, vagy rögtön kidobtunk, szépen elrakunk egy dobozba, fiókba. Lehet, hogy azonnal nem látunk bele semmit, de később utcai kuka, vagy tűzcsap lehet belőle. Egy színes nyomtató, ami manapság azért már nem az elérhetetlen kategória, szintén hatalmas lehetőségeket rejt, Pilsner Urquelle-s napernyő, kresztáblák, éttermi utcai étlap, vagy óriásplakát készíthető. Így saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ki a diorámákat, ráadásul nem lesz minden felirat német nyelvű.

 Ja!

Nézd meg facebook oldalunkat is, még több kreatív ötlettel:

 

Tartalom képekben: